Блог

Природни прочистувачи на воздухот во домот

Без разлика колку често се грижите за хигиената во домот, воздухот по секоја цена е загаден, а ни...

Како да знаете дека имотот кој го купувате не е под хипотека?

Имотот многу ми се допаѓа, но под хипотека е. Како да го купам, а притоа бидам заштитен и сигурен...

Природата во домот

Чувството на свежина и зеленило е незаменливо. Секако прошетките во природа се бесценети и неспор...

Нека светка домот секој ден

Празниците поминаа, а со нив и декорот светкав во домот што носи преубава еуфорија и расположение...

5 преубави растенија што се опасни за чување дома

Колку и да се убав декор растенијата за домот, а за некои луѓе многу повеќе од само декор, за жал...

Внеси моќ и храброст во домот со црвената и златната боја

Новиот дом треба да ве отсликува вас и она што го носите во себе. Само така ќе уживате секој ден...

Една бенефиција од живеењето во СВОЈ стан

Кое чувство кај тебе се буди при замислата од поседувањето свој стан? Доколку веќе си сопственик...

Белата свежина во домот

Инспирирани од белата свежина настаната од снегот, во прилог имате неколку идеи за да ја внесете...

Како ќе заштедите време и пари ако во потрагата по стан ви помогне агент? 

Сакаш да купиш стан, но не знаеш од каде да почнеш!? Имаш многу прашања и многу нејасни одговори....